Pad tot huidige pagina

Heesterveld 82

Heesterveld 82

Type

Atelierwoning (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Heesterveld 82, 1102 SB - Amsterdam

Stadsdeel

Zuidoost

Huurprijs

€ 408,07 per maand

Servicekosten

€ 33,24 per maand

Oppervlakte VVO

39 m2

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Eigenaar

Stichting Ymere

Beheerder / verhuurder

Stichting Heesterveld Creative Community

Naam

Heesterveld Creative Community

Adres

Heesterveld 75

E-mailadres

info@heesterveldcc.nl

Website

http://heesterveldcc.nl/

Bijzonderheden

Geschikt voor beeldhouwers, musici en andere geluidproducerende beroepen

Voorwaarden
1. De verhuurder van broedplaats Heesterveld is Ymere. Om een huurovereenkomst te kunnen sluiten met Ymere moet je geregistreerd zijn bij Woningnet en alle relevante documenten geüpload hebben in je profiel.
Let op: ZZP’ers moeten een winst- en verlies rekening van een erkend accountant of boekhouder aanleveren.
2. Om in aanmerking te komen voor een woning bij Heesterveld mag je niet ouder dan 27 jaar oud zijn. Je krijgt een jongerencontract met een loopduur van maximaal 5 jaar.
3. De woning wordt passend toegewezen, dit betekent dat je niet meer dan €39.055 per jaar mag verdienen. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.
Selectieprocedure

Geïnteresseerden kunnen reageren door hun portfolio, motivatie en CV in PDF formaat te mailen naar de broedplaatsbeheerder;

Naam contactpersoon: Ben Minnema
E-mail contactpersoon: info@heesterveldcc.n
Website broedplaats: www.heesterveldcc.nl
Nadat de advertentie gesloten is maakt het bestuur van broedplaats Heesterveld een voorselectie, deze kandidaten worden vervolgens getoetst door de CAWA en op basis van dit advies wordt de uiteindelijke huurder gekozen. Alle kandidaten die reageren worden geïnformeerd over de uitkomst van de selectieprocedure.
Het betreft een Basistoets.

Bijzonderheden
De wasmachine-aansluiting bevindt zich in de badkamer.
Broedplaats Heesterveld Creative Community (HCC) werd opgericht in 2012 als collectief van culturele ondernemers en studenten uit Amsterdam Zuidoost. Onze broedplaats herbergt een overvloed aan interdisciplinaire makers die werkzaam zijn binnen een breed spectrum aan creatieve domeinen, zoals beeldende en grafische kunsten, muziekproducers, taal- en dichtkunst, mode, videografie, fotografie en alles daartussen. Door makers uit al deze richtingen samen onder te brengen ontstaat er onderlinge inspiratie en co-creatie. Samen zorgen we voor een goede mix aan bewoners uit Amsterdam Zuidoost en daarbuiten die een gezicht geven aan onze broedplaats en samen met het team voor een levendige programmering zorgen.