Pad tot huidige pagina

Krelis Louwenstraat 1 B29

Krelis Louwenstraat 1 B29

Type

Adres

Krelis Louwenstraat 1 B29, 1055 KA - Amsterdam

Stadsdeel

West

Huurprijs

€ 252,00 per maand

Servicekosten

€ 50,00 per maand

Oppervlakte VVO

20 m2

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Eigenaar

Beheerder / verhuurder

Bijzonderheden

Naam

B29 Studio's

Adres

Krelis Louwenstraat 1 B29

E-mailadres

laracaptan@gmail.com

Website

http://www.b29studios.nl/

Bijzonderheden

[Bij interesse ajb met Lara Captan contact opnemen.]

Atelierruimte in Amsterdam in B29 studio's

Per 1 mei 2019 komt er werkruimte vrij in onze studio.
Wij zijn op zoek naar een creatieve studiogenoot. B29 studio’s is een gedeelde werkruimte in de voormalige Hendrik de Keyserschool (Amsterdam) waar 17 zelfstandige interieur- en productontwerpers, grafisch ontwerpers en filmmakers werken. De werkplek die vrijkomt, bevindt zich in het voorste gedeelte van de studio met hoog plafond, veel licht en een open indeling. Deze ruimte (8,75 m2) deel je met andere ontwerpers. Door een stalen glaswand is dit gedeelte gescheiden van de rest van de ruimte (200 m2).
Je kunt gebruik maken van de algemene keuken en vergader/lunchruimte. Hier lunchen we iedere dag samen (voor wie er behoefte aan heeft) en is er veel ruimte voor kruisbestuiving. Er is een eigen parkeerplaats achter het gebouw waar je gebruik van kan maken

Contact via Lara Captan: laracaptan@gmail.com

Lovely light studio space for rent at B29 Studios in Amsterdam.We have a space available in our shared studio in Bos en Lommer. The whole building is a former technical school built in the 1950s, now converted into studios for creatives. Our studio is shared by product, interior end graphic designers and filmmakers. The available space is 8.75m2 as part of larger room. There’s also a shared kitchen and lunch table in the main space. Close to Westerpark. Bos en Lommerplein and good publíc transport.
It is a shared open space and therefore not appropriate for creatives who make sound, dust or the likes.