Pad tot huidige pagina

Weesperstraat 106 2.6

Weesperstraat 106 2.6

Type

Atelier in broedplaats (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Weesperstraat 106-2.6 Broedplaats Stuart, 1112 AP - Diemen

Huurprijs

€ 300.20 per maand

Servicekosten

€ 87,92 per maand

Oppervlakte VVO

32 m2

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Bijzonderheden

Waarborgsom euro 812.02

Op een industriële werf in Diemen staat broedplaats Stuart. Op de begane grond bevinden zich vooral werkplaatsen waar ambachtslieden uit verschillende disciplines gehuisvest zijn: van houtbewerking tot beeldhouwen en het maken van decors. Verder vind je op de andere verdiepingen disciplines vanuit verschillende beeldende en grafische kunsten. Het is een knusse broedplaats met parkeergelegenheid en per etage gemeenschappelijke keukenfaciliteiten. Door het intieme karakter van de broedplaats is er een leuke community ontstaan die bijv. geregeld samen luncht. De broedplaats is goed bereikbaar en bevindt zich op 5 minuten fietsen van Station Diemen-Zuid.

Op de tweede verdieping komt een ruime studio vrij. Deze ruimte is te gebruiken als werkruimte, kantoor of atelier, helaas niet als geluids- muziek-, of opnamestudio. Mocht je dat toch willen overwegen, houd er dan rekening mee dat er een flinke investering voor nodig is voor het bouwen van een geschikte box-in-box.

Voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. D

Kale huur € 300,20
Servicekosten € 118,46
BTW € 87,92
Totaal (incl. btw) € 506,58

Interesse? Stuur een mailtje naar Verhuur@urbanresort.nl, t.a.v. Esperanza. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Bezichtigingen vinden plaats op basis van een je aanmelding en een persoonlijke uitnodiging.