Pad tot huidige pagina

Parlevinker 9 (RW 0.7)

Parlevinker 9 (RW 0.7)

Type

Atelier in broedplaats (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Parlevinker 9-nr. 7+8 Broedplaats Rietwijker, 1034 XP - Amsterdam

Stadsdeel

Noord

Huurprijs

€ 679,81 per maand

Servicekosten

€ 215,09 per maand

Oppervlakte VVO

107 m2

Etage

bg

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Beheerder / verhuurder

Stichting Urban Resort Network

Bijzonderheden

Aan de rand van de stad, over het IJ, ligt een broedplaats met een hart voor de samenleving; de RIETWIJKER. Dit voormalige buurtcentrum in de Banne Noord heeft nog steeds een  buurt- en ontmoetingsfunctie.

De ruimte die vrij is, bevindt zich op de begane grond en bestaat uit twee verschillende ruimtes. De hoofdruimte van 93,2 m2  en een kleine opslag van 11,2 m2.

Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kunstenaar, collectief of culturele instelling. De voorkeur gaat uit naar partijen die binding hebben met de buurt.

Let op: voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets (kijk naar de uiterste aanleverdata) vindt je hier. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Kale huur                          € 679,81
Servicekosten                 € 215,09
BTW                                   € 187,92
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   1082,82

Waarborgsom  € 1.789,80

Niet geschikt voor makers die geluid produceren.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl, t.a.v. Esperanza. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

Bezichtigingen vinden plaats in oktober, de precieze datum is nog nader te bepalen. Het is alleen mogelijk om een bezichtiging bij te wonen middels persoonlijke uitnodiging.