Pad tot huidige pagina

Louwesweg 1 (Ac 1.54)

Louwesweg 1 (Ac 1.54)

Type

Atelier in broedplaats (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Louwesweg 1AC 1.54 Broedplaats ACTA, 1066 EA - Amsterdam

Stadsdeel

Nieuw-West

Huurprijs

€ 568,06 per maand

Servicekosten

€ 404,19 per maand

Oppervlakte VVO

70 m2

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Beheerder / verhuurder

Stichting Urban Resort vml Actagebouw

Bijzonderheden

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes. Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit over het plein van het ACTA terrein. De ruimte bestaat uit 2 aan elkaar geschakelde ruimtes. De entree is via de kleine ruimte met kitchenette. Door een kort gangetje kom je in de grote werkruimte. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte of atelier. Deze ruimte is niet geschikt als geluidsstudio-, muziek-, of opnamestudio. Het delen van de ruimte is bespreekbaar.

De kosten zijn als volgt opgebouwd:

Kale huur € 399,32 –  servicekosten € 404,19 – btw 21%  € 168,74 – Totaal € 972,25

Interesse?

Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Anne en onder vermelding van de broedplaats (Acta) en het ruimtenummer (1.54).  Vertel in je aanmelding kort iets over jezelf, wat je doet en waar je de ruimte voor wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.