Pad tot huidige pagina

Louwesweg 1 (Ac 1.32)

Louwesweg 1 (Ac 1.32)

Type

Atelier in broedplaats (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Louwesweg 1-nr. 1.32 Broedplaats ACTA, 1066 EA - Amsterdam

Stadsdeel

Nieuw-West

Huurprijs

€ 191,01 per maand

Servicekosten

€ 193,32 per maand

Oppervlakte VVO

32 m2

Etage

1e

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Eigenaar

Stichting de Alliantie

Beheerder / verhuurder

Stichting Urban Resort vml Actagebouw

Bijzonderheden

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes. O.a. Beeldend kunstenaar Edwin Zwakman, fotograaf Robin Alysha Clemens, grafisch ontwerper Lyanne Tonk en acteur en kunstenaar Jose Montoya hebben hun werkruimte hier. Een aantal van hen staat met hun profiel op de website van Urban Resort.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd.  Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping, hier wonen 12 broedplaatshuurders.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit over het Hof van ACTA. Het gaat om een ruime werkruimte die dienst kan doen als kantoor of atelier. Je deelt de gang met een variëteit aan creatieven en kunstenaars. Om de hoek op de gang bevindt zich een kitchenette voor algemeen gebruik.

Let op: Het gaat hier om een CAWA ruimte – Je moet in het bezit zijn van een positieve CAWA toets of deze tijdig aanvragen om deze ruimte per direct te kunnen huren.

Kale huur          €   191,01
Servicekosten €  193,32
BTW 21%           €    80,71
——————————————–
Totaal               € 465,04

Waarborgsom: € 768,66

De ruimte is niet geschikt voor makers die geluid produceren.

Interesse? Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Anne en onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Vertel in je aanmelding kort iets over jezelf, wat je doet en waar je de ruimte graag voor wilt gebruiken.