Pad tot huidige pagina

Zaventemweg 73

Zaventemweg 73

Type

Atelier in broedplaats (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Zaventemweg 73 Broedplaats Lycka, 1043 EH - Amsterdam

Stadsdeel

Nieuw-West

Huurprijs

€ 500,59 per maand

Servicekosten

€ 127,88 per maand

Oppervlakte VVO

41 m2

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Beheerder / verhuurder

Stichting Urban Resort Amsterdam

Bijzonderheden

Waarborgsom Euro 1.217,90

In Broedplaats Lycka komt er een ruim CAWA atelier met hoog plafond en veel raampartij vrij. Broedplaats Lycka is een splinternieuw pand vlák naast station Sloterdijk. Deze ruimte kijkt zelfs op het station uit. Er zijn zeven ruime ateliers op de begane grond en eerste verdieping, en tevens een Buurtkamer, waar Sloterdijkers zelf iets kunnen doen, en ook de kunstenaars welkom zijn om mee te doen of iets te organiseren. Nu vindt er bijvoorbeeld regelmatig de Learning Lunch, een workshop of spelletjes avond plaats, en zijn er afwisselende kunstenaars te zien op de tentoonstellingsmuur.

RUIMTE Een werkruimte van 41 vierkante meter komt hier vrij. Het atelier zit op de eerste verdieping en is behalve ruim ook hoog (3 meter hoge muren) met veel muur ruimte en aan een kant een grote raampartij. Je hebt twee naburige ateliers waar elk meerdere kunstenaars de ruimtes delen. Beneden bevinden zich nog vier ateliers en de Buurtkamer. Vanwege de grootte van de ruimte verhuren we de ruimte aan twee of meer huurders met een positieve CAWA toets. Je kunt er voor kiezen met zijn tweeën meteen op het huurcontract te staan, maar je kan sinds kort ook een contract afsluiten met één hoofdhuurder met CAWA die dan één of meer) onderhuurders met CAWA heeft. Daarbij kan de hoofdhuurder ook de tijd krijgen om een geschikte onderhuurder te zoeken. Je kan deze ruimte dus ook goed delen met een aantal kunstenaars.

Er is een pantry op de verdieping, en een gemeenschappelijke keuken en wc op de begane grond. LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook theatermakers, fashion designers, beeldend kunstenaars en performance artists.

Let op! Deze werkruimte heeft redelijke geluidsisolatie, (nieuwbouw pand!) toch is het niet geschikt voor het maken en opnemen van harde versterkte muziek of ander constante, harde geluiden.

KOSTEN Kale huur € 500,59
Servicekosten € 108,36
BTW € 127,88 ———————————————————–
Totaal (incl. btw) € 736,83

PROFIEL Voor deze ruimte zijn we op zoek naar twee of meer personen, waarvan twee hoofdhuurders die beide positief zijn getoetst door de CAWA commissie (lees hieronder verder). Daarnaast is de bereidheid energie te steken in de community en in de verbinding met de buurt is een belangrijke eigenschap voor toekomstige LYCKA huurders.

CAWA RUIMTE De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes.

Check of je aan de voorwaarden voldoet en wanneer de deadline is inleveren toetsaanvraag.

AANMELDEN Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Stuur deze naar verhuur@urbanresort.nl  t.a.v. Rixta onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging. BEZICHTIGINGEN Let op! Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na ontvangst van een uitnodiging n.a.v. je aanmelding.