Pad tot huidige pagina

Zaventemweg 77

Zaventemweg 77

Type

Atelier in broedplaats (basistoets)

Bekijk uitleg toetsaanvraag

Adres

Zaventemweg 77 Broedplaats LYCKA, 1043 EH - Amsterdam

Stadsdeel

Nieuw-West

Huurprijs

€ 604,87 per maand

Servicekosten

€ 136,70 per maand

Oppervlakte VVO

52 m2

Lift

Nee

Geluidsisolatie

Nee

Eigenaar

Stichting Urban Resort Amsterdam

Beheerder / verhuurder

Stichting Urban Resort Amsterdam

Bijzonderheden

In Broedplaats LYCKA komt er een ruim CAWA atelier met hoog plafond en veel raampartij vrij. Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Stuur deze naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging.

Broedplaats LYCKAis een splinternieuw pand vlak naast station Sloterdijk. Er zijn zeven ruime ateliers op de begane grond en eerste verdieping, en tevens een Buurtkamer, waar Sloterdijkers zelf iets kunnen doen, en ook de kunstenaars welkom zijn om mee te doen of iets te organiseren. Nu vindt er bijvoorbeeld regelmatig de Learning Lunch, een workshop of spelletjes avond plaats, en zijn er afwisselende kunstenaars te zien op de tentoonstellingsmuur.

RUIMTE
Een werkruimte van 52 vierkante meter komt hier vrij. Het atelier zit op de eerste verdieping en is erg ruim en hoog (3 meter hoge muren) met veel muur ruimte en grote ramen. Je hebt twee naburige ateliers waar elk meerdere kunstenaars de ruimtes delen. Beneden bevinden zich nog vier ateliers en de Buurtkamer.

Vanwege de grootte van de ruimte moeten hier twee hoofdhuurders met een positieve CAWA toets op het huurcontract, maar je kan de ruimte ook goed delen met nog meer. Er is een gemeenschappelijke keuken en wc op de begane grond.

LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook theatermakers, fashion designers, beeldend kunstenaars en performance artists.

Let op! Deze werkruimte heeft redelijke geluidsisolatie, toch is het niet geschikt voor het maken en opnemen van harde versterkte muziek of ander constante, harde geluiden.

KOSTEN Kale huur € 604,87 Servicekosten € 136,70 BTW € 155,73, totaal (incl. btw) € 897,30

PROFIEL Voor deze ruimte zijn we op zoek naar twee of meer personen, waarvan twee hoofdhuurders die beide positief zijn getoetst door de CAWA commissie. Daarnaast is de bereidheid energie te steken in de community  en in de verbinding met de buurt is een belangrijke eigenschap voor toekomstige LYCKA huurders.